Tuinenmarkt Assendelft

Op 26 mei 2018 organiseert Duurzaan / gemeente Zaanstad de Tuinenmarkt ¬†‘Groen in je Tuin’. De markt vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur in winkelcentrum De Saen in Assendelft.

Op de Tuinenmarkt kun je onder meer persoonlijk tuinadvies krijgen, gratis compost komen scheppen, vaste planten kopen, regendruppels schminken, leren hoe je een regenton installeert en meer horen over de biodiversiteit in de Zaanstreek.

En wil je meer weten over bijen? Bijvoorbeeld  waarom bijen zo belangrijk zijn en hoe een imker voor zijn bijen zorgt? Kom dan langs bij de kraam van de Imkervereniging Zaanstreek en stel al je vragen.

Je kunt ook nog een BIJzonder prijsje winnen:

* Print de kleurplaat uit, kleur deze zo mooi mogelijk in en geef je kleurplaat af bij onze kraam. De mooiste kleurplaten worden beloond met een bijen-prijsje.

of

* Maak een foto van een bij en plaats deze op onze facebookpagina. De mooiste foto’s worden beloond met een bijen-prijsje.

Klik op deze link voor de kleurplaat imkervereniging Zaanstreek